Naar homepage
Generating Confidence
Hybrid > Hybrid Power & Propulsion
IntroductieWhisperPower is een belangrijke speler geworden in deze opwindende markt. We hebben ons vermogen bewezen om turn-key hybride oplossingen te leveren, van kleine vaartuigen tot superjachten. Pre-engineering, engineering, productie van complete systemen en inbedrijfstelling - dit is onze passie en dat is waar we goed in zijn. Op basis van onze ervaring zien we kracht- en voortstuwingssystemen steeds meer geïntegreerd raken en we vinden het logisch om dieselmotoren te gebruiken voor niet alleen stroomopwekking, maar ook voor voortstuwing en manoeuvreren. Binnen ons assortiment hebben we producten die voldoen aan twee verschillende toepassingsvereisten.Kleine handzame elektrische systemenVoor jachten en schepen van 6 - 14 meter bieden we onze op 48VDC gebaseerde systemen, met een maximaal vermogen per elektrische voortstuwingsmotor van ongeveer 12 kW. We bieden deze systemen aan als 'alleen elektrisch' of als een 'diesel-elektrische hybride' configuratie en omvatten onze Genverter- of vaste rpm-generator, die werkt als een range extender. Deze systemen kunnen worden samengesteld uit standaard WhisperPower-componenten.'Big Boat' SystemsWhisperPower biedt eigenaren en ontwerpers een perfecte oplossing op maat voor jachten of professionele vaartuigen vanaf 20 meter en groter.

  • Wij ontwerpen en engineeren in nauwe samenwerking met de vertegenwoordiger van de eigenaar, jachtarchitect en de botenbouwer.
  • We gebruiken gedeeltelijk reeds ingewerkte systeemonderdelen.
  • We passen waar nodig aan.


Hybride aandrijving en compleet energiebeheer aan boordWhisperPower is vastbesloten om een ​​essentiële rol te spelen in de "nieuwe" wereld van systemen voor elektrische voortstuwing en energiebeheer door de ontwikkeling van intelligente generatoren met variabele snelheid, ontworpen om te zorgen voor een betrouwbare stroomvoorziening, beschikbaar op elk moment op een stille en soepele manier, inclusief hotel load. Samen met Torqeedo hebben we de Range Extender ontwikkeld, een ultrastille en compacte dieselgenerator die als een "homer" fungeert in het geval de werking van de batterij ten einde is en moet worden opgeladen.


Raadpleeg onze maritiemecatalogus voor meer informatie.

Verkooppunten