Naar homepage
Enjoy Green Energy
Bedrijf > Vacatures

VacaturesWhisperPower B.V. is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van onafhankelijke elektrische systemen voor de maritieme, mobiele en de net-onafhankelijke marktsectoren. Deze snel groeiende, Nederlandse onderneming, is gevestigd in een modern gebouw aan de A7 in Drachten, Friesland, waar ook de productie van diesel generatoren voor de verschillende marktsectoren plaats vindt. Kerncompetentie is het ontwikkelen en fabriceren van energie systemen op basis van intelligente ‘groene’ hybride technologie waarin ook solar technologie wordt toegepast. Vanuit deze positie bouwen wij mee aan de energie transitie en een schonere toekomst. WhisperPower beschikt over een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 50 landen en werkt in de Benelux in directe zin met zakelijke afnemers in de jachtsector, scheepvaart, off-shore en de mobiele industrie.
Service Monteur (fulltime)Wij zijn op zoek naar een service monteur die zowel in de werkplaats in Drachten als ook op locatie in binnen-en buitenland ingezet kan worden.

Wat houdt deze functie in?

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het inbedrijfsstellen, analyseren en repareren van onze systemen. De juiste administratieve afhandeling, het trainen van onze klanten & dealers. Daarnaast ondersteun je de helpdesk middels jouw technische kennis in het oplossen van technische vraagstukken.

Heb je deze competenties in huis?

 • Een technische opleiding op werktuigbouwkundig en/of elektrotechnisch gebied
 • Interesse en ervaring in de maritieme of mobiele branche is een pré
 • Vaardigheid om technische problemen goed kunnen analyseren en beoordelen
 • Zelfstandig kunnen opereren en bereidheid tot reizen
 • Flexibel inzetbaar (Geen 9 tot 17 mentaliteit)
 • Nauwkeurig en accuraat kunnen werken
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits en/of Frans is een pré
 • Representatief en klantgericht
 • Een geldig VCA certificaat is een pré, bereidheid om deze te halen
 • In bezit van rijbewijs B
 • Bovenal ben je ambitieus, nieuwsgierig en leergierig en sta je stevig in je schoenen.

Dit krijg je van ons terug!

Een contract voor bepaalde tijd met als doelstelling deze om te zetten naar onbepaalde tijd. Vanzelfsprekend een passend salaris op basis van je werkervaring en een pensioenregeling. Een uitdagende baan binnen een energieke en internationale onderneming.

Ben jij onze nieuwe service monteur? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mfavot@whisperpower.com

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 Vacatures Innovatiecluster Drachten High Tech SystemsAcht hoogwaardige en innovatieve bedrijven in en rond Drachten, te weten Neopost Technologies, BD Kiestra, Variass, Irmato, Norma-IMS, SMST, Philips CL Drachten en WhisperPower, zijn in samenwerking met de gemeente Smallingerland en de provincie Fryslân, bezig om de regio Drachten als innovatief, technologisch en kennisintensief op de kaart te zetten.

Het aantrekken van hoog opgeleid personeel voor de regio en het uitwisselen van kennis en ervaringen zijn daarbij concrete doelen. Dit samenwerkingsverband is actief sinds 2011, maar heeft plannen voor meer en intensievere samenwerking in de Noordelijke regio.

Kijk voor banen op de website van het innovatiecluster: http://www.icdrachten.nl/vacatures

 

 

Verkooppunten