Naar homepage
Generating Confidence
Bedrijf > Vacatures

VacaturesWhisperPower B.V. is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van onafhankelijke elektrische systemen voor de maritieme, mobiele en de net-onafhankelijke marktsectoren. Deze snel groeiende, Nederlandse onderneming, is gevestigd in een modern gebouw aan de A7 in Drachten, Friesland, waar ook de productie van diesel generatoren voor de verschillende marktsectoren plaats vindt. Kerncompetentie is het ontwikkelen en fabriceren van energie systemen op basis van intelligente ‘groene’ hybride technologie waarin ook solar technologie wordt toegepast. Vanuit deze positie bouwen wij mee aan de energie transitie en een schonere toekomst. WhisperPower beschikt over een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 50 landen en werkt in de Benelux in directe zin met zakelijke afnemers in de jachtsector, scheepvaart, off-shore en de mobiele industrie.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:
Technisch Commercieel Medewerker Benelux - omgeving RandstadWij zijn op zoek naar versterking van ons verkoopteam Benelux, bestaande uit een binnen- en buitendienst. Omdat wij technische oplossingen bieden aan onze afnemers gaat onze voorkeur uit naar een technisch goed onderlegd persoon met commercieel gevoel en daadkracht. Je bezoekt bedrijven in de verschillende marktsectoren, bereidt technische oplossingen voor in samenwerking met een technisch team in de back office en zorgt voor de communicatie met de klant. Je bent een dealmaker die goed samen kan werken in teamverband. 

Als commercieel – technisch medewerker bij WhisperPower heb je de volgende bagage;

  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau (technisch-commercieel)
  • Je beschikt over de nodige verkoopervaring in een technische omgeving
  • Je toont initiatief en je bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je bent goed in het uitwerken van advies op industrieel niveau
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en spraak is een must

Wat mag je van ons verwachten?
WhisperPower BV geldt in de voor ons relevante sectoren als een A-brand. Samenwerkingsverbanden met Webasto en Torqeedo, twee marktleiders uit Duitsland, zorgen voor een snelle internationale groei. Als nieuwe medewerker in ons team groei jij mee en kun je al je energie, kennis en ervaring op een positieve manier kwijt.

Wat wij bieden:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met ervaring en leeftijd;
  • Goede pensioenvoorziening
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen, indien relevant effectieve coaching en opleidingen
  • Een leuke branche waar de sky de limit is

Interesse?
Stuur je sollicitatie met CV graag naar WhisperPower B.V., Kelvinlaan 82, 9207 JB Drachten, ter attentie van Jeanine Hoekstra.
Mailen kan ook: recruitment@whisperpower.nl.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 Vacatures Innovatiecluster Drachten High Tech SystemsAcht hoogwaardige en innovatieve bedrijven in en rond Drachten, te weten Neopost Technologies, BD Kiestra, Variass, Irmato, Norma-IMS, SMST, Philips CL Drachten en WhisperPower, zijn in samenwerking met de gemeente Smallingerland en de provincie Fryslân, bezig om de regio Drachten als innovatief, technologisch en kennisintensief op de kaart te zetten.

Het aantrekken van hoog opgeleid personeel voor de regio en het uitwisselen van kennis en ervaringen zijn daarbij concrete doelen. Dit samenwerkingsverband is actief sinds 2011, maar heeft plannen voor meer en intensievere samenwerking in de Noordelijke regio.

Kijk voor banen op de website van het innovatiecluster: http://www.icdrachten.nl/vacatures

 

 

Verkooppunten