Naar homepage
Enjoy Green Energy
Bedrijf > Vacatures

VacaturesWhisperPower B.V. is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van onafhankelijke elektrische systemen voor de maritieme, mobiele en de net-onafhankelijke marktsectoren. Deze snel groeiende, Nederlandse onderneming, is gevestigd in een modern gebouw aan de A7 in Drachten, Friesland, waar ook de productie van diesel generatoren voor de verschillende marktsectoren plaats vindt. Kerncompetentie is het ontwikkelen en fabriceren van energie systemen op basis van intelligente ‘groene’ hybride technologie waarin ook solar technologie wordt toegepast. Vanuit deze positie bouwen wij mee aan de energie transitie en een schonere toekomst. WhisperPower beschikt over een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 50 landen en werkt in de Benelux in directe zin met zakelijke afnemers in de jachtsector, scheepvaart, off-shore en de mobiele industrie.
MANAGER OPERATIONSVoor onze vestiging in Drachten zoeken wij een manager operations.

Als Manager Operations ben je verantwoordelijk voor de operationele organisatie in Drachten: productie, planning, werkvoorbereiding, inkoop en logistiek.

Lees verder
Verkoopmedewerker binnen & buitendienstHeb je power in je donder? Wordt dan onze nieuwe

Verkoopcollega binnen & buitendienst
Als verkoopmedewerker heb je een ondersteunende, proactieve rol, in de verkoop binnendienst maar je gaat ook op stap om klanten te bezoeken.

Lees verder
Software DeveloperWij zoeken getalenteerde software ontwikkelaars voor uitbreiding van ons R&D software team dat verantwoordelijk is voor onze cloud-based  monitoring en control. Ben je op zoek naar een baan waar je uitvoerend en mede verantwoordelijk bent voor deze software ontwikkeling?

Lees verder
Embedded Software / Firmware EngineerWij zoeken getalenteerde software ontwikkelaars voor uitbreiding van ons R&D software team dat verantwoordelijk is voor onze cloud-based  monitoring en control. Ben je op zoek naar een baan waar je uitvoerend en mede verantwoordelijk bent voor deze software ontwikkeling?

Lees verder
Enthousiaste magazijnmedewerker M/VIn deze functie draai je mee in een team van 6 collega’s, en draag je bij aan het correct verlopen van alle logistieke processen binnen onze onderneming. Daarbij is het uiteraard van belang dat je vak goed verstaat, en secuur bent in de uitvoering, zodat de juiste producten op tijd op de juiste plek komen. Dat geldt voor zowel inkomende, als uitgaande goederen. We zijn een internationaal bedrijf, en onze afnemers en leveranciers zijn gevestigd over de hele wereld. 

Lees verder
sales representative (The Netherlands)sales representative

For more information, refer to the vacancies on our Dutch Website 

Lees verder
Software DeveloperFor more information, refer to the vacancies on our Dutch Website

Lees verder
Warehouse employeeCurrently WhisperPower (Headquarter The Netherlands) is looking for a International E-commerce Specialist, for more info about this vacancy please refer to our Dutch Website

Lees verder
Embedded Software / Firmware EngineerFor more information, refer to the vacancies on our Dutch Website 

Lees verder
Marketing medewerkerWegens het wegvallen van internationale beurzen, heeft WhisperPower de vertaalslag naar online gemaakt. Het project website 2.0 is van start gegaan waarbij er gewerkt wordt met een externe partner aan een geheel nieuwe internationale website en webshop. Je zal een actieve rol krijgen in het projectteam en meehelpen aan de realisatie en invulling van de nieuwe website. Hiernaast zal je de huidige website beheren, contact houden met onze wederverkopers en partners en marketingactiviteiten uitvoeren.

Lees verder
Aftersales and Support engineer (fulltime)Wij zijn op zoek naar een aftersales support engineer, die vanuit de hoofdvestiging van WhisperPower BV in Drachten het netwerk in binnen en buitenland technisch ondersteunt.

Lees verderVacatures Innovatiecluster Drachten High Tech SystemsAcht hoogwaardige en innovatieve bedrijven in en rond Drachten, te weten Neopost Technologies, BD Kiestra, Variass, Irmato, Norma-IMS, SMST, Philips CL Drachten en WhisperPower, zijn in samenwerking met de gemeente Smallingerland en de provincie Fryslân, bezig om de regio Drachten als innovatief, technologisch en kennisintensief op de kaart te zetten.

Het aantrekken van hoog opgeleid personeel voor de regio en het uitwisselen van kennis en ervaringen zijn daarbij concrete doelen. Dit samenwerkingsverband is actief sinds 2011, maar heeft plannen voor meer en intensievere samenwerking in de Noordelijke regio.

Kijk voor banen op de website van het innovatiecluster: http://www.icdrachten.nl/vacatures

 

 

Verkooppunten