Naar homepage
Generating Confidence
Bedrijf > Perskit

PerspakkettenBeste redacteur, 

Hieronder vindt u perspakketen voor publicatiedoeleinden. 
In de download zip-files vindt u hoge resolutie beelden, documentatie en persberichten met betrekking tot een bepaalde beurs, product of nieuwsitem.

Contact
Voor alle media gerelateerde zaken contact:
Monique Caminada-Kolkman
@:mkolkman@whisperpower.com
Tel: +31 (0)6 53683001
Twin-Power®; recente technologische ontwikkeling van WhisperPowerWhisperPower introduceert de Twin-Power® technologie voor het parallel schakelen van generatoren.

De complete lijn recent geüpgradede compacte Genverter variabele toeren diesel generatoren van WhisperPower kan nu worden geleverd met de Twin-Power® technologie. Door twee units met hetzelfde vermogen eenvoudig middels een communicatiekabel parallel te schakelen, en de PMG omvormers van de Genverters via de 230 V AC uitgangen met elkaar te verbinden, wordt het nominaal vermogen en het piekvermogen verdubbeld.

Lees verder
WhisperPower introduceert nieuwe generatie professionele 24V acculaders 

WhisperPower heeft de Supreme Pro acculader range toegevoegd aan het leveringsprogramma. De geavanceerde Supreme Pro acculader/ voeding  is speciaal ontwikkeld om aan de steeds strenger wordende eisen die scheepvaart en industrie stelt aan vermogenselektronica te voldoen.

 

Lees verderWhisperPower introduceert veilige Lithium Ion accu als vervanging voor de loodzuuraccu.Met de introductie van de Ion Power Basic, een veilige Lithium Ion accu, samengesteld op basis van Lithium, IJzer en Fosfaat cellen (LiFePO4), is er volgens WhisperPower een nieuw tijdperk aangebroken. De Ion Power Basic is een perfect duurzaam alternatief voor de conventionele loodzuuraccu.

Lees verderWhisperPower breidt duurzame energiepakket uit.Met het oog op een steeds groter wordende vraag naar duurzame energieoplossingen voor boten, campers en caravans blijft WhisperPower het pakket met zonnepanelen en laadregelaars uitbreiden. De laatste toevoegingen zijn het WhisperSolar 185 Wp All-Black zonnepaneel en twee WhisperSolar Flex panelen.  

Lees verder
WhisperPower brengt slimme omvormer op de markt.Met de introductie van de WhisperPower WP-Sine 12/3000 sinus omvormer hoeft de jachteigenaar zich geen beperkingen meer op te leggen als het gaat om het gebruik van luxe apparatuur zoals een espressomachine of een inductiekookplaat aan boord.

Lees verder
WhisperPower boort met SQ PRO-serie nieuwe markt lage toeren generatoren aanTijdens de komende editie van de METS komt WhisperPower met een vernieuwde lijn vaste lage toeren generatoren geschikt voor continue bedrijf en commerciële toepassingen.

Met het upgraden van de SQ-range 1500 toeren generatoren anticipeert WhisperPower op de vraag naar geluidarme, hoogwaardige vaste toeren generatoren.

Lees verderWhisperPower Solar Team kan de solarkoorts niet meer onderdrukkenDe solarkoorts is toegeslagen op het hoofdkantoor van WhisperPower. Een team van enthousiaste jonge techneuten is hard aan het werk om de nieuwe WhisperPower zonneboot op tijd af te krijgen. De boot moet half juni vaarklaar zijn zodat er nog uitgebreid kan worden proefgevaren voordat de boot aan de start verschijnt van de Solar Sport One zonneboot races op 22 en 23 juni in Purmerend.

Lees verderWhisperPower komt met range variabele toeren generatoren voor de watersportVolgend op de Piccolo 4 kVA Genverter variabele toeren generator, sinds de introductie van de Piccolo 4 kVA in 2015 zijn er meer dan 1000 units verkocht, introduceert WhisperPower een complete Piccolo range met modellen tot 12 kVA uitgevoerd met super geluiddempende polyester geluidkappen.

Lees verder
Strategische samenwerking tussen Webasto Thermo & Comfort en WhisperPowerGedreven door het verlangen van Webasto om elektrische systemen en producten toe te voegen aan hun productportfolio en de ambitie van WhisperPower om het distributienetwerk snel uit te bouwen, hebben de bedrijven een wereldwijde distributieovereenkomst afgesloten.

Lees verder
Torqeedo en WhisperPower ontwikkelen gezamenlijk DC generatorOm de actieradius van een jacht of schip met een Torqeedo Deep Blue Hybrid elektrisch voortstuwingsysteem te vergroten heeft Torqeedo in nauwe samenwerking met WhisperPower een 25 kW, 350V DC variabele toeren diesel generator ontwikkeld. Door Torqeedo ook wel een Range Extender genoemd. De generator is speciaal ontworpen voor recreatieve en professionele toepassingen als back-up acculader voor het Torqeedo - BMW accupakket, dat de energie verzorgt voor de voortstuwingsmotoren (vanaf 60 kW) en het boordverbruik.

Lees verder
WhisperPower pakt groots uit tijdens METS 2017De bezoekers van METS 2017 kunnen niet om WhisperPower heen. Gelijk bij aankomst lopen zij bij de ingang van de Europahal aan tegen een splinternieuwe Mercedes Demo bus waar de nieuwste WhisperPower generatoren en systemen in vol bedrijf worden gedemonstreerd.

Daarnaast pakt WhisperPower ook in hal 1 nog eens groots uit. Er worden veel nieuwe producten aan de markt geïntroduceerd.   

Lees verderWhisperPower gaat de Genverter Scalino op de markt brengenTijdens de komende beurzen voor de mobiele industrie, waaronder de Commercial Vehicle Show volgende week in Birmingham (Webasto stand nummer 5D 10), zal WhisperPower de Genverter Scalino generator lanceren. Dit nieuwe model is op de markt gebracht na de zeer succesvolle introductie van de Genverter Piccolo voor maritieme toepassingen.

Lees verderWhisperPower introduceert de volgende generatie dieselgeneratoren aan boord van het voertuig.Na de introductie van de nieuwe WhisperPower 8 en 10 kVA Genverter modellen eerder dit jaar, staat het bedrijf nu op het punt om een premium 15 kVA volledig watergekoelde compacte generator te lanceren. Deze nieuwste aanwinst voor de volgende generatie WhisperPower's dieselgeneratoren voor aan boord, is voorzien van een omvormer en een geavanceerd touchscreen. Er is ook een optie om alle installatie-accessoires te leveren zoals een ABYC-conforme water/gasafscheider, een watersluis, wateraansluitingen en waterslangen.

Lees verderWhisperPower introduceert stroomsystemen in kit-vorm op komende najaarsbeurzenMet de ‘New School’ stroomsystemen in kit-vorm introduceert WhisperPower tijdens de aankomende najaarsbeurzen een ‘plug and play’ oplossing voor stroom aan boord voor een aantrekkelijke introductieprijs.   De ‘New School’ systemen, die in eigen huis door WhisperPower zijn ontwikkeld, maken het verblijf aan boord zo comfortabel mogelijk zonder de omgeving tot ergernis te zijn met draaiende motoren en generatoren.

Lees verderWhisperPower nu ook actief in de commerciële scheepvaart en off-shore sector.Voor WhisperPower is de SMM beurs het lanceerplatform voor de promotie van een breed scala aan industriële acculaders, omvormers en omvormer/lader combinaties voor de professionele en internationale beroepsvaart.

Lees verderWhisperPower benoemt Marine Works als exclusieve distributeur voor PolenMarine Works, gevestigd in Gdansk, is geselecteerd als de nieuwe maritieme distributiepartner van WhisperPower in Polen. Deze laatste samenwerking maakt deel uit van de voortdurende groei en uitbreiding van het uitgebreide wereldwijde dealernetwerk van WhisperPower.

Lees verderGroeiende orderportefeuille voor WhisperPowerSteeds meer werven kiezen voor WhisperPower als standaard leverancier

WhisperPower BV heeft een contract getekend met de jachtbouwer Wajer & Wajer uit Heeg om de komende 3 jaar de elektrische systemen voor al hun jachten te leveren. Daarnaast is WhisperPower door Neptune Marine Shipbuilding uit Aalst geselecteerd als leverancier van het complete elektrische systeem aan boord van de Elling E6 dat met 65 ft.

Lees verderWhisperPower gaat een overeenkomst voor de productie van vermogenselektronica aan met de fabrikant.WhisperPower B.V., Drachten, kondigt de ondertekening aan van een overeenkomst voor de productie van vermogenselektronica met PBF B.V., de Nederlandse dochteronderneming van SFC Energy, een toonaangevende leverancier van hybride energieoplossingen voor de stationaire en mobiele elektriciteitsproductiemarkten. Whisper Power zal het volledige assortiment van hun populaire AC PowerCube hoog vermogen omvormerseries laten produceren op de productielocatie van SFC Energy in Cluj, Roemenië, die al andere hoogwaardige vermogenselektronica van PBF produceert.

Lees verderWhisperPower tekent een contract met Webasto Thermo & Comfort UK.Tijdens de London Boat Show heeft WhisperPower een contract getekend met Webasto Thermo & Comfort UK voor de exclusieve distributie van WhisperPower producten in de UK.

Lees verderWhisperPower presenteert ‘Nieuwe School’Het afgelopen jaar heeft WhisperPower haar producten en systemen sterk gemodificeerd met als resultaat energiesystemen die stiller, compacter, lichter en veiliger zijn en onder de noemer ‘Nieuwe School’ op de markt worden gebracht.  De Whisper Genverter systemen hebben een instelbaar toerental zodat het geleverde vermogen volledig afgestemd kan worden op de gevraagde energie van de verbruikers.

Lees verderWhisperPower levert met succes hightech vermogen & voortstuwingssysteem aan San Lorenzo.Het eerste jacht dat is uitgerust met een intelligent, op hybride technologie gebaseerd vermogens- en voortstuwingssysteem, ontwikkeld door WhisperPower, een San Lorenzo 106 Hybrid, is onlangs begonnen met varen. Dit systeem bestaat onder andere uit twee 150 kW WhisperPower HyGen variabele snelheidsgeneratoren die samen tot 300 kW leveren, waarvan minstens 60 kW wordt gebruikt voor de "hotel load" en 240 kW voor de aandrijving.

Lees verderSterke omzetgroei voor WhisperPower's groep van bedrijvenWhisperPower International heeft in de eerste 6 maanden van het boekjaar 2015 een sterke omzetgroei gerealiseerd. Met een stijging van meer dan 50% waren de financiële prestaties van het bedrijf, opgericht in 2007 en actief op de maritieme markt sinds 2010, uitzonderlijk goed.

Lees verderVeel nieuwe producten van WhisperPower tijdens Hiswa te WaterTijdens de Hiswa te Water introduceert WhisperPower 3 nieuwe touchscreen panelen voor de verschillende energiesystemen die het bedrijf uit het Friese Drachten levert. Verder zal WhisperPower de AC PowerCube, een hoogvermogen sinus omvormer, die als de “stille generator“ geleverd wordt bij de WhisperPower energiesystemen, tentoonstellen.

Lees verderDe alliantie tussen Diesel Center Italië en WhisperPower wordt intensiever.Na de strategische samenwerking, die eerder dit jaar tot stand kwam tussen WhisperPower en Diesel Center op het gebied van intelligente, op hybride technologie gebaseerde stroom- en aandrijfsystemen, hebben beide bedrijven nu een distributieovereenkomst getekend. Vanaf 1 juli treedt Diesel Center op als hoofddistributeur voor WhisperPower in Italië.

Lees verderNieuwe distributiepartners voor WhisperPowerWhisperPower, ontwerper en producent van moderne hybride autonome energiesystemen, heeft twee nieuwe distributeurs toegevoegd aan haar snel groeiende distributienetwerk. DongKang M-Tech Co., Ltd., gevestigd in Seoul, is geselecteerd als hun nieuwe maritieme distributiepartner in Zuid-Korea, terwijl OVLOV Marine, gevestigd in Auckland, is aangesteld als hun partner in Nieuw-Zeeland.

Lees verderWhisperPower breidt Premium Service Partner Netwerk uitWhisperPower groeit en breidt haar Premium Service Partner netwerk voor de maritieme markt in de Benelux verder uit.

Steeds meer werven, installateurs en eindgebruikers vinden de weg naar WhisperPower. Naast de populaire serie Orange acculaders, omvormers, combi’s en accu’s voert WhisperPower al jarenlang de bekende WhisperPower Generatoren.

Lees verderWhisperPower GmbH is gelanceerd.WhisperPower GmbH is per 1 april 2015 opgericht als dochteronderneming van de Nederlandse producent WhisperPower B.V.. WhisperPower GmbH, gevestigd in Schleswig, zal actief zijn in de maritieme, mobiele en off-grid marktsectoren. Het bedrijf wordt geleid door Ralf Tapken en Roel ter Heide, die samen met een derde partner Ansgar Hinrichs zullen werken.

Lees verderWhisperPower brengt compleet plug & play energiesysteem op de marktNa een succesvolle introductie aan de veeleisende maritieme markt introduceert WhisperPower het All-in-One PowerStation hybride energiesysteem nu ook aan andere markten waar net-onafhankelijke energiesystemen worden toegepast. Met het All-in-One PowerStation beantwoordt WhisperPower aan de groeiende vraag naar totaal oplossingen: fluisterstille generatorsystemen met omvormer, acculader, accu en stroomdistributie gecombineerd in een “doos”.

Lees verderDiesel Center Italië en WhisperPower gaan een partnerschap aanWhisperPower and Diesel Center, een toonaangevende distributeur van voortstuwingsmotoren in Italië en exclusieve partner van MTU, heeft een strategische samenwerking opgezet op het gebied van intelligente, op hybride technologie gebaseerde stroom- en voortstuwingssystemen voor krachtige jachten van 30 tot 60 meter.

Lees verderMETS 2014Ook dit jaar bevestigde de METS zijn status als leidende B2B voor de maritieme industrie. Een record aantal bezoekers van 21.086 werden verwelkomd door een record aantal exposanten van 1.358.

Download onze complete Pers Kit (zip, 40.3 MB)

Lees verder

 

Verkooppunten